Visites al blog:

15 sept 2009

PODI DEL MOTOCLUB AL NACIONAL DE RAIDS!

El passat cap de setmana es es va disputar la cinquena prova del Nacional de Raids , las copa Burn, a Fuentes de Ebro a la provincia de Zaragossa , el Gironi , del Motor club Porqueres, MARC TORRENT va pujar al segon esgrao del podi en categoria de Veterans.
Dissabte a la proleg de 14 kms, en Marc va entrar amb el millor temps de la categoria i en la 19na de la General .

Diumenge la volta cronometrada era de 270 kms i a falta de 70 kms , mentre treia 7 minuts al seu perseguidor , un accident el deixava sense fre del devant i perdent 9 minuts , tot i aixó va poder aguantar les escomeses del tercer clasificat i aconseguint la segona posicio en categoria i la 23 en la general.
Cursa molt accidentada , molt rapida amb puntes de 158 kms/h , amb calor i amb molta pols.
L'scratch l'aconseguia Oscar Romero amb 3h 50 minuts de cursa seguit del de Saragossa Victor Rivera i de Pablo Toral .
Destacar tambe el Tarragoni i pilot del Porqueres Motor Club ,EMILIÁ SALVADOR entrant 13e a la general i 6e a la categoria de 450.

La proxima cursa de la Copa Burn de Raids es disputara a Robres en el desert dels Monegros el mes d'Octubre.