Visites al blog:

22 sept 2009

CAMPIONAT D´ESPANYA D´ENDURO


Marc Puigdemont del PORQUERES MOTORCLUB es posa en la tercera posicio del campionat en la penultima cursa del campionat d'espanya d'enduro celebrada a Calaf , a falta d´una sola prova.
El pilot Gironi , va fer una cursa molt inteligent al intentar guardar a Xacob Agra darrera d'ell a les complicades cronos de Calaf .
"L' empat a punts fins aquesta cursa, era molt important de cares al campionat , i si a Totana(Murcia) la propera setmana , ens surten les coses com esperem , podriem tenir un lloc al calaix del Campionat Estatal.Ha estat una cursa amb alguna crono complicada i amb algun salt perillós, pero al final he estat molt a gust amb la moto i quan tot esta bé , tot surt " ens deia en Marc.
Esperem que el proper cap de setmana ens acompanyi el temps a Murcia i podem gaudir d'un altre podi del nostre Motor Club.




Per altre banda també cal dir que l´enduro de Calaf també puntuava per el catalá d´enduro i a falta d´una prova en Marc es situa lider a només 4 punts d´en Josep ralló i per tant es decidirá el titol el proper 25 d´octubre a la vila de Reus

Sort Marc !!

INSCRIPCIONS: