Visites al blog:

23 jun 2009

4 PILOTS DEL MOTOCLUB DINS L´ESTRUCTURA CAT-RAGING

JORDI BRAQUÉ,POL PRATS,SERGI ROBERT i MARC ROBERT,juntament amb 10 pilots mes,son els integrants de l´equip que s´ha creat en motiu de la carrera internacional que es celebra a BÈLGICA els propers 11 i 12 de juliol.




L'equip CAT-Racing és un dels dos equips que representaran CATALUNYA en aquesta cita que es celebra anualment i reuneix a les millors promeses de motocros de tot el món.


A banda dels 4 components del PORQUERES MOTORCLUB Cat-Racing es composa majoritàriament per pilots habituals del Campionat de Catalunya de Motocròs a la categoria MX85, entre els que trobem els dos primers classificats al 2008, JOAQUIM RUIZ i SIMEÓ UBACH. Destaca també la presència a l’equip del pilot JOSEP GARCIA MONTANYÀ, que va ser líder de l’actual certamen a la categoria MX85 fins la cursa celebrada a Olvan i que es troba a la fase final de recuperació de la seva lesió.


Entre els més petits cal esmentar la presència de l´actual líder del Campionat català a la categoria d’Iniciació, SALVADOR UBACH, al que acompanyaran altres petits pilots amb menys experiència però amb moltes ganes d’aprendre.



Molts dels integrans de l´equip ja repeteixen a la prova i l´objectiu seria de millorar la 7ª posició per equips (d´un total de 42)aconseguida l´any passat.Així doncs molta sort als participants i esperem que gaudiu de l´experiencia!!!

INSCRIPCIONS: