Visites al blog:

21 may 2009

II MATINAL DEL MOTOR FESTA MAJOR

Aquest any, coincidint amb la Festa Major del municipi, el Porqueres Motor Club va organitzar una Matinal del Motor dividida en dues activitats; la 1a Trobada de vespes i una exhibició freestyle.
La Trobada de vespes va ser un èxit inesperat, ja que s'havia calculat que en els millors dels casos l'activitat aplegaria a 50 vespes, però davant la sorpresa dels organitzadors van inscriure's més de 70 motos. Després de formalitzar les inscripcions tots els participants van ser obsequiats amb l'esmorzar i a les 11 va donar-se la sortida a la ruta controlada de 20 km que va recórrer part de la comarca, trepitjant els municipis de Porqueres, Cornellà del Terri, Palol de Revardit, Camós i Banyoles.
Tots els inscrits van coincidir en valorar positivament aquesta iniciativa i confien que tingui continuïtat en els propers anys.




Una vegada finalitzada la trobada de vespes, l'espectacle el va posar el pilot Narcís Roca que va deixar atònit al nombrós públic que va seguir la seva actuació. Aquest pilot barceloní és un dels cracks de l'especialitat no només a nivell espanyol on n'és l'actual campió, sinò a nivell internacional on va ocupar la tercera posició a l'europeu i la sisena al mundial.
Cal donar les gràcies a l'Àrea de festes de l'Ajuntament de Porqueres, ja que amb el seu suport ha fet possible aquesta Matinal del Motor.


INSCRIPCIONS: