Visites al blog:

9 may 2008

RODA DE PRENSA ENDURO SHOW


El passat dijous 8 de maig va tenir lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Porqueres una roda de premsa per presentar el nostre ENDURO SHOW


A l'acte hi van assistir el Regidor d'esports de l'Ajuntament Joan Roqué, el sots-President del Motor Club Josep Espinosa i el representant dels pilots Marc Torrent.


Joan Roqué va destacar la importància d'un esdeveniment com aquest dins del nostre municipi, donat la prestigiosa reputació dels pilots convidats.


El nostre sots-President va parlar de què aquesta iniciativa de fer l´enduro show , serà un punt de partida important per realitzar els diferents projectes que tenim des de el nostre motoclub, entre els quals, el de continuar treballant per aconseguir unes instal.lacions fixes per practicar el nostre esport, i fomentar la seva practica amb els mes joves de la nostra comarca.


Pel que fa a en Marc Torrent, va agrair a l'Ajuntament i el Motor Club per brindar l'oportunitat de reunir aquests pilots de nivell internacional i poder gaudir d'una matinal tots junts.


INSCRIPCIONS: