Visites al blog:

20 may 2008

PRESENTACIÓ DEL MOTOCLUB AMB NOTA!



TOTES LES FOTOS!!

Una vegada acabat de preparar el circuit provisional a la zona de miànegues , i donada l´amplada i llargada del traçat , vam creure oportú , el fet de convidar a 8 pilots més.

Així doncs el número definitiu de pilots quedaba en un total de 15:
IVAN CERVANTES
MARC PUIGDEMONT
XEVI PUIGDEMONT
JORDI VILADOMS
JORDI FIGUERES
ARMAND MONTLEON
DANI LLOBET
JOAN JOU
MIQUEL GARCIA
GUILLEM PARÉS
ROGER SANTLLEÍ
JOSEP RALLÓ
EDU HOMS
ALBERT PEIX
JORDI PERPINYÁ

Des d´el motoclub volem agraïr a tots i cadascun d´aquests pilots per la seva professionalitat dins i fora de la pista, ja que encara que aixó només era una exibició , tots s´ho van pendre com si d´una cursa en les que habitualment participen. També felicitar-los a l´hora d´estar amables amb el públic , ja que no varen parar de signar autògrafs sempre que se'ls demanava.

Pels que no van assistir al circuit , us direm que al final vam fer un total de 5 mànigues d´enduro i 5 de quad-cros i els del bike trial anaven aprofitant els temps de descans per deleitar-nos amb les seves acrovácies sobre la bici.

També comentar-vos que durant el matí anàvem repartint números pels diferents sorteixos que vam realitzar gràcies a diferents cases comercials:

HEBO, CASTROL, PRICEMOTO, 2TEMPS, TRIVIMONT

El motoclub per la seva part i al finalitzar l´espectacle, va acabar la matinal sortejant una espectacular "PIT-BIKE" que se la va endur un afortunat afeccionat.

Moltes gràcies a tota la gent que va estar col.laborant tot el matí , i sobretot un agraïment molt especial a en MARC TORRENT que sense ell no hagès estat possible la nostra festa.

L´acte es vá finalitzar amb un improvisat dinar a "Can Carreras" amb la assistencia dels menbres del motoclub,els pilots, els delegats de la federació i representants de l´ajuntament , tots acompanyats pels seus familiars.

INSCRIPCIONS: