Visites al blog:

18 feb 2010

BASSELLA RACE 1

4 representants del nostre motoclub van ser presents a la primera edició de la bassella race 1
Aquesta prova substitueix al tradicional "memorial Toni Soler"i la veritat es que creiem que va estar a l'alçada de l'antiga competició,ja que malgrat les baixes temperatures del cap de setmana es van superar els 950 pilots,dividits en diferentes categories,destacant els pilots "elite" habituals als campionats mundials d'enduro.

pel que fa als nostres pilots tots ells participavena la categoria "infantil race",dividits en 2 sub-categories (juvenil i cadet)

En Sergi robert era el nostre únic representant en la categoria de cadets i amb un total de 27 participants es va colocar a les portes del podi ja que es va classificar en 4ª posició.

pel que fa a els juvenils,vàrem assolir el 2ºn i 3er calaix del podi amb en Marc Robert I en Jordi braqué respectivament.

Contra pronòstic i degut a diverses caigudes en Pol Prats es va classificar en una discreta 17ena posició (cal dir que la seva especialitat es el motocrós)

En resum va ser un cap de setmana molt divertit, ja que no sempre es coincideix amb pilots de la talla de MARC COMA,JORDI VILADOMS,BARTOSZ OBLUCKI,MIKI ARPA,JOAN PEDERO,LAIA SANZ, RAFA GARCIA,XEVI PUIGDEMONT, etc, etc...

Totes les imatges a l'apartat de fotos

La propera competició d'aquests 4 pilots será el proper dissabte 20 de febrer al circuit de motocros de Ponts,on es donará el tret de sortida del campionat de Catalunya