Visites al blog:

25 nov 2009

CURSET D´ENDURO



El passat dissabte 21 de novembre va tenir lloc a les instal.acions de CA LA BET el primer curset d´enduro implantat per en MARC PUIGDEMONT.
Amb un total de 9 "alumnes" la matinal es va iniciar a les 9h. amb un esmorzar
amb tota regla
i a partir de les 10 en Marc va poder fer una primera valoració dels cursillistes ja que els va deixar rodar lliurement amb una crono creada per l´ocasió.
Un cop acabada la "tanda" lliure va agafar el crono de cada pilot i després anaven repassant individualment cada obstacle del circuit.

A part de la clase práctica, el que es tenia molt en comte era que a cada punt complexe del traçat en Marc els feia baixar de la moto i els hi donava els seus consells teorics en cada moment i era allá on realment els alumnes es donaven comte de com es podien corretgir els errors.

Pels voltants de les 2 de la tarda el curset va finalitzar amb una altre presa de temps individuals i es podia observar la evolució dels pilots.
Un cop acavat les "Clases" el motoclub va donar per acabada la matinal fen entrega d´obsequis als assistens i encoratjar-los a repetir l´experiencia en un futur.
La valoració dels assistens era sens dubte molt positiva i tots van marxar amb ganes de tornar-hi en properes ocasions.

En l´apartat de "fotos" podeu trovar totes les imatges.

Fins aviat!


INSCRIPCIONS: