Visites al blog:

7 oct 2009

NACIONAL DE RAIDS:

Bon fi de temporada del Gran Nacional copa Burn de Raids , per el nostre pilot Marc Torrent , Dissabte a Leciñena es va disputar la etapa proleg del que seria la darrera cursa de la modalitat i el nostre pilot no l'hi varen sortir les coses be degut al curt recorregut de la etapa , es possa en 37na posicio de la general i 3er de la categoria , aixo va complicar la cursa i l'estrategia del Diumenge, degut a la gran quantitat de Quads que sortien devant d´en Marc, tot i aixó als 70kms d'un total de 210, la seva posicio era de 1 minut per devant del segon de categoria i 30e de la general.

L'empeny d´intentar quedar el mes endevat possible a la clasificació general el va portar a fer una bona cursa entrant despres dels 210kms en 1a posició a 14 minuts del segon i a 27a pocisió de l'scratx .
Aixo va fer que el Diumenge pujes al Podi dues vegades , una per recollir la copa de guanyador i la segona per recollir la tercera posicio final del Gran Nacional , ja que el Marc nomes ha fet dues curses de 5 del campionat i les dues que faltaven per disputar , s'han anul.lat per questions mediambientals.
Aquest campionat també compta per el campionat de Catalunya de Raids .

En Marc ens deia:

"Ha estat una cursa dura i molt rapida , em preparat la moto millor que a Fuentes i ara corra una bestiessa, no feia ni una miqueta de vent i la pols es quedava suspesa a l'ambient , aixo sumat al desastre de l'etapa de Dissabte , que per a mi va esser molt curta , ha fet que em costes una miqueta el poder dispossar de l'aventatge que necessitava per poder fer els darrers kilometres amb tranquilitat, hem forçat la maquina i a la fi han sortit molt be les coses.

Dono les gracies al Porqueres Motor Club ,i especialment al seu president, per el seu ajud i esperem que l'any vinen pugui disputar les 6 curses de tot el campionat per donar-vos el titol."