16 abr 2009

Marc Puigdemont es posa lider en E-1

Marc Puigdemont al capdavant del campionat Català d'Enduro

--------------------------------------------------------------------------------

El pilot del Porqueres Motor Club MARC PUIGDEMONT, encapçala la classificació provisional del campionat català d'Enduro 1, després de que s'hagin disputat 3 proves.
En Marc va obtenir la quarta posició en la primera prova disputada al Segre, mentre en les dues últimes, una en el mateix circuit i l'altre a Tremp, va finalitzar en segona posició. El principal rival d'en Marc per la consecució del títol serà el pilot del MC Segre Xavi Galindo, que es va mostrar molt fort en les dues primeres proves disputades en el circuit del seu Motor Club.
El pilot gironí compagina les proves catalanes amb les del campionat d'Espanya, on de moment ocupa una meritòria cinquena posició a només 3 punts de les posicions de podi. El campionat estatal està dominat pel pilot de Yamaha Víctor Guerrero del "Moto Club Valverdeño".

Pel què fá a la resta de pilots del nostre motoclub,destacar la 8ª posició d´en SERGI ROBERT en la categoria juvenil del català d´enduro.

En la modalitat de motocrós tenim MARC ROBERT que es situa 5è en la general al campionat de Catalunya 65C.C.,

A la categoría de MX-85 JUVENIL tenim a en POL PRATS a la 5ª posició, en SERGI ROBERT a la 10ª i en JORDI BRAQUÈ a la 21ª

Aquests pilots de les categories infantils tenen una nova cita el proper 1 i 2 de maig al circuit de RUFEA (lleida)